Expeditionsmeny
Expeditionsmeny vår - LUNCH (ingår ej i biljettpriset)
Förrätter Ångbåtens brottsjösill* med rödlök, gräddfil och dillkokt färskpotatis 95:- Skärgårdstoast 80:- Varmrätter Plommonspäckad Fläskkarré med gräddsås, svartvinbärsgelé och inlagd gurka 125:- Ångbåtsbiff med lök och stekt potatis 195:- Ugnstekt vånölax med senap & dillstuvad potatis 125:- Vegetarisk Grönärtssoppa med vitlöksbröd 110:- Desserter Kyld hallon och mangosoppa med citrussorbet 70:- Vaniljglass med jordgubbar 55:- ...................................................................................................................................... Expeditionsmeny vår - MIDDAG (ingår ej i biljettpriset) Förrätter Ångbåtens brottsjösill* med rödlök, gräddfil och dillkokt färskpotatis 95:- Gubbröra på klassiskt vis 90:- Varmrätter Kokt rimmad oxbringa med pepparrotsås, persiljeslungade rotfrukter och kokt potatis 165:- Ångbåtsbiff med lök och stekt potatis 195:- Fisk och skaldjursgryta med ört & limeaioli 145:- Canneloni på färsk pasta med ricotta, oliver, vitlök, färska örter samt tomatsås 155:- Desserter Vit chokladmousse med myntamarinerade jordgubbar 75:- Ingefära och vaniljpanacotta med citrusmarinerade lingon 75:- ...................................................................................................................................... Expeditionsmeny höst - LUNCH (ingår ej i biljettpriset) Lunch förrätter Varmrätter Deserter Expeditionsmeny höst - MIDDAG (ingår ej i biljettpriset) Förrätter Varmrätter Desserter ...................................................................................................................................... * Egenimporterad matjessill från Danmark - lagrad på ekfat 6 månader - Världens Bästa! Välvalda viner, gott öl och övrig dryck finns naturligtvis ombord! |